Shosha Melkman

Mijn naam is Shosha Melkman ik ben vrijwilliger bij verpleegtehuis het Zonnehuis in Amstelveen op een gesloten afdeling voor mensen met dementie. Tevens schrijf ik over mijn ervaringen op mijn blog: www.dedementos.nl (deze blog heeft circa 16.000 unieke bezoekers).
Daarnaast houd ik mij ook bezig met fondsenwerving voor het Zonnenhuis in Amstelveen.

Op 1 februari jl. zijn wij een actie gestart in samenwerking met alle vestigingen van Loogman Carwash. De opbrengst zal gaan naar het organiseren van extra activiteiten voor de bewoners. De eerste voucher is inmiddels uitgereikt op 1 februari jl. aan de burgemeester van Amstelveen, Mirjam van ‘t Veld. Zie bijgaand persbericht van het Zonnehuis: http://www.zhga.nl/nieuws/voucher-voor-burgemeester.

DSC_0020-bewerkt

De vouchers kosten € 11,50 per stuk en zijn 1 jaar geldig bij alle vestigingen van Loogman Carwash. Voor adressen van de vestigingen: http://www.loogman.nl/auto-wassen Tegen inlevering van de voucher krijg je een auto wasbeurt die normaal gesproken € 14,50 kost. 50% van de aankoop is ten behoeve van het Zonnehuis.

Tot en met vrijdag 31 maart zijn er vouchers verkrijgbaar bij de receptie van het Zonnehuis in Amstelveen aan de Groenelaan 9. Van 09:00 uur tot 17:00 uur kunt u hier terecht. Helpt u mee om de actie de laatste dagen tot een succes te maken?

©2017 Gemeente Amstelveen - Algemene voorwaarden