MensenMakenAmstelveen.nl gelanceerd bij BV Amstelveen

Op maandag 27 maart heeft burgemeester Mirjam van ’t Veld de website Mensen Maken Amstelveen  gelanceerd tijdens de 3e editie van BV Amstelveen. In dit programma is zij geïnterviewd over de verbindingscampagne Mensen Maken Amstelveen en wat zij daarmee voor ogen heeft. Mensen Maken Amstelveen heeft als doel de onderlinge betrokkenheid in Amstelveen te verstevigen en een beweging op gang te krijgen die laat zien hoe Amstelveners gezamenlijk – vanuit hun eigen denken, doen en zijn – een bijdrage kunnen leveren aan onze mooie stad. BV Amstelveen heeft vanaf het begin Mensen Maken Amstelveen omarmt.

IMG_5933

De website is een belangrijk podium voor Mensen Maken Amstelveen . Let wel, de website is nog in ontwikkeling, maar de basis staat er. Op deze website kunnen mensen filmpjes en foto’s uploaden van bijzondere ontmoetingen of gesprekken of andere activiteiten die zij met ons en met anderen kunnen delen. Een eerste filmpje, een interview met een betrokken Amstelveense,  is al terug te vinden op de site. Wie volgt?

Op de website zijn ook de Social Media berichten met de hashtag #mensenmakenamstelveen terug te vinden. Ook hiervoor geldt, blijf berichten posten op Social Media die u graag wilt delen met anderen!

news_002
news_003
news_001

©2017 Gemeente Amstelveen - Algemene voorwaarden