In elk mens schuilt een maan. De kunst is om bevriend met haar te raken

Zaterdagavond 8 juli 20.00u – 21.30u (vrijwillige bijdrage) Annakerk oude dorp

Rumi

De maan komt altijd op, waar ter wereld je ook bent en ze is krachtig genoeg om getijden op aarde te veroorzaken. Laten wij je mogen meenemen op een bijzondere klankreis die je lijf zal doen ontspannen en je hoofd leegmaakt. Laat je ziel op adem komen.

De ontspannende werking van de klanken (gong, klankschalen, kristal, trom, koshi’s, stem, fluit etc.) dringen diep in je door en laten je in contact komen met wat er in je leeft en wat er echt toe doet. Het brengt rust en ruimte in jezelf, waardoor je energie weer gemakkelijker kan gaan stromen. Er worden klanken gespeeld en stiltes gecreëerd .
Na afloop is er tijd om onder het genot van een kopje thee “weer terug te komen” en de mogelijkheid om ervaringen te delen. Wij kijken er naar uit jullie te mogen ontvangen!

Wij zijn vol enthousiasme ingegaan op de uitnodiging om deze avond in de Annakerk vorm te geven. De nieuwe beheerders van de kerk willen van deze plek een levende sprankelende locatie maken in het hart van het oude dorp. De kerk is nu van binnen nog in de oude staat en dus voor ons een prachtige locatie en gelegenheid hier onze gongen en klankschalen te mogen laten klinken. De ruimte is groot dus genoeg ruimte voor veel mensen die willen genieten en ervaren. In de toekomst zal de kerk een andere uitstraling krijgen en daarmee is dit wellicht een prachtige gelegenheid om de kerk van binnen te ervaren met zijn akoestiek die onze intentie en klanken een extra dimensie zal geven.
Zelf meenemen: Een matrasje of matje, kussentje, poefje, deken. Het is fijn om liggend tot ontspanning te komen maar natuurlijk is het ook mogelijk om zittend op een stoel te genieten van het klankbad.

SPANDOEK

©2017 Gemeente Amstelveen - Algemene voorwaarden