VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR NULMETING:
"FAIRTRADE GEMEENTE"

We hebben jouw hulp nodig om de titel Fairtrade Gemeente Amstelveen te behalen!!

De werkgroep Fairtrade Amstelveen bestaat uit inwoners van Amstelveen en heeft als doel om het Fairtrade concept breder onder de aandacht te brengen in Amstelveen en zowel de gemeente als winkeliers en bedrijven te stimuleren meer gebruik te maken van Fairtrade producten.

Op dit moment zitten wij in de onderzoeksfase, wat inhoudt dat we inventariseren hoeveel bedrijven, winkels en instellingen reeds gebruik maken van Fairtrade producten. Dit wordt ook wel de “Nulmeting” genoemd.

Als vrijwilliger voor de nulmeting onderzoek je het aanbod van Fairtrade producten in de Amstelveense supermarkten, horeca branche en overige winkels door langs te gaan op locatie.
Het is dan de bedoeling dat je kort uitgelegd wat de Fairtrade gemeente inhoudt en dat je vraagt of de desbetreffende supermarkt, horeca gelegenheid etc. producten met een Fairtrade keurmerk, of ander keurmerk, heeft.

DSCN4837-2-3

Maandagavond 15 mei om 20.00u is er een “kick-off”. Tijdens deze bijeenkomst zal kort iets worden verteld over Fairtrade gemeenten en wat de bedoeling is van de nulmeting.

Daarnaast zullen de rollen worden verdeeld en iedereen zal materiaal krijgen om de meting te verrichten.

Heb je vragen of wil je graag meedoen mail dan naar:  info@fairtradeamstelveen.nl

Alvast hartelijk dank!
Team Fairtrade Amstelveen

©2017 Gemeente Amstelveen - Algemene voorwaarden